De beste ideeën ontstaan tijdens een avondje bier drinken. Zo ook dit idee: Bier door Mannen. Drie (buur)mannen uit Uitgeest hebben in 2018 een echt mannen bier gelanceerd: een tripel met de naam ‘Staal’.

Wij brouwen ons bier bij De Noord-Hollandse Bierbrouwerij (DNHBB) in Uitgeest. Bier door Mannen – Staal is te koop bij diverse slijters en winkels in de omgeving van Uitgeest, Limmen, Beverwijk en Heemskerk.

In onze webshop kan je ons bier ook online bestellen. Wil je meer weten over Bier door Mannen? Check dan ons verhaal over het ontstaan en onze tijdlijn. Reacties op ons bier kan je geven op Untappd. Geniet, maar drink met mannen!

Bronzen medaille bij Dutch Beer Challenge
Het bier ‘Staal’ van Bier door Mannen uit Uitgeest is opnieuw in de prijzen gevallen. In de categorie ‘innovatie / speciaal’ van de Dutch Beer Challenge werd het bier bekroond met een brozen medaille.

Tripel ‘Staal’ prijswinnaar bij Bierverkiezing Noord-Holland!
De tripel ‘Staal’ van Bier door Mannen uit Uitgeest is in de prijzen gevallen tijdens de Bierverkiezing Noord-Holland. Wij ontvingen de tweede prijs in de categorie ‘zwaar bier’. De vakjury was vol lof over ons bier.

Bierleden gezocht
Lid worden van onze brouwerij met heel veel voordelen? Bij ons krijg je bier voor je geld! Ga naar Bierleden.nl. Proost!